De gemiddelde prijs per vierkante meter in West-Indische buurt is € 4,739/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in West-Indische buurt
-1.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in West-Indische buurt is
23%
De huizenprijzen in West-Indische buurt zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in West-Indische buurt.

Als je woningbezitter wordt in West-Indische buurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,739 per vierkante meter. Hiermee doet West-Indische buurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Velsen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt West-Indische buurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in West-Indische buurt in Santpoort-Noord?

Een huis kopen in West-Indische buurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in West-Indische buurt in Santpoort-Noord.

In de buurt West-Indische buurt in Santpoort-Noord is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,548 bewoners per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in West-Indische buurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Noord on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.