De gemiddelde prijs per vierkante meter in Neethofbuurt is € 8,435/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Neethofbuurt
9.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Neethofbuurt is
26%
De huizenprijzen in Neethofbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Neethofbuurt.

Als woningbezitter in Neethofbuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,435 per vierkante meter. Hiermee doet Neethofbuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Velsen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,600 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Neethofbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Neethofbuurt in Santpoort-Zuid?

Een huis kopen in Neethofbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Neethofbuurt in Santpoort-Zuid.

In de buurt Neethofbuurt in Santpoort-Zuid is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,371 mensen per vierkante kilometer en 375 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Neethofbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Zuid on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.