De gemiddelde vierkantemeterprijs in Blekersbuurt is € 5,705/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Blekersbuurt
6.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Blekersbuurt is
23%
De prijzen van huizen in Blekersbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Blekersbuurt.

Als bezitter van een huis in Blekersbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,705 per vierkante meter. Hiermee doet Blekersbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Velsen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,600 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Blekersbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Blekersbuurt in Santpoort-Zuid?

Een huis kopen in Blekersbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Blekersbuurt in Santpoort-Zuid.

In de wijk Blekersbuurt in Santpoort-Zuid is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,702 bewoners per vierkante kilometer en 670 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Blekersbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Zuid on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.