De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bastionbuurt is € 5,433/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bastionbuurt
7.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bastionbuurt is
34%
De waarde van woningen in Bastionbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bastionbuurt.

Met een woning in Bastionbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,433 per vierkante meter. Hiermee doet Bastionbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Velsen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bastionbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bastionbuurt in Velserbroek?

Een huis kopen in Bastionbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bastionbuurt in Velserbroek.

In de buurt Bastionbuurt in Velserbroek is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,024 inwoners per vierkante kilometer en 1,115 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bastionbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 325 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Velserbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.