De gemiddelde prijs per vierkante meter in Maadbuurt is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Maadbuurt
8.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Maadbuurt is
20%
De woningprijzen in Maadbuurt zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Maadbuurt.

Met een woning in Maadbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Maadbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Velsen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Maadbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Maadbuurt in Velserbroek?

Een huis kopen in Maadbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maadbuurt in Velserbroek.

In de buurt Maadbuurt in Velserbroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,092 inwoners per vierkante kilometer en 465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Maadbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Velserbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.