De lokale huizenprijzen in Hei- en Boeicop Polder.

Als je een huis koopt in Hei- en Boeicop Polder zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hei- en Boeicop Polder het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vijfheerenlanden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hei- en Boeicop Polder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hei- en Boeicop Polder in Hei- en Boeicop?

Een huis kopen in Hei- en Boeicop Polder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hei- en Boeicop Polder in Hei- en Boeicop.

In de wijk Hei- en Boeicop Polder in Hei- en Boeicop is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 43 inwoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hei- en Boeicop Polder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hei- en Boeicop on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.