De lokale huizenmarkt in Middelkoop.

Als je woningbezitter wordt in Middelkoop zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Middelkoop het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vijfheerenlanden. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Middelkoop achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Middelkoop in Leerbroek?

Een huis kopen in Middelkoop is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Middelkoop in Leerbroek.

In de buurt Middelkoop in Leerbroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 59 bewoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Middelkoop zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leerbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.