De gemiddelde prijs per vierkante meter in Babberspolder Oost is € 3,620/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Babberspolder Oost
1.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Babberspolder Oost is
32%
De huizenprijzen in Babberspolder Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Babberspolder Oost.

Met een woning in Babberspolder Oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,620 per vierkante meter. Hiermee doet Babberspolder Oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vlaardingen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Babberspolder Oost gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Babberspolder Oost in Vlaardingen?

Een huis kopen in Babberspolder Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Babberspolder Oost in Vlaardingen.

In de buurt Babberspolder Oost in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,636 inwoners per vierkante kilometer en 2,010 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Babberspolder Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 870 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.