De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Zuidbuurt is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Zuidbuurt is
28%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Zuidbuurt.

Als woningbezitter in Buitengebied Zuidbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Zuidbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Vlaardingen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Zuidbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Zuidbuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Buitengebied Zuidbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Zuidbuurt in Vlaardingen.

In de buurt Buitengebied Zuidbuurt in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 41 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Zuidbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.