De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oranjebuurt is € 4,017/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranjebuurt
7.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oranjebuurt is
20%
De huizenprijzen in Oranjebuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oranjebuurt.

Als je investeert in een huis in Oranjebuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,017 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjebuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vlaardingen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oranjebuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oranjebuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Oranjebuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjebuurt in Vlaardingen.

In de wijk Oranjebuurt in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,429 mensen per vierkante kilometer en 455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oranjebuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.