De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelbuurt Noord is € 3,057/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt Noord
0.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelbuurt Noord is
23%
De huizenprijzen in Vogelbuurt Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vogelbuurt Noord.

Als woningbezitter in Vogelbuurt Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,057 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vlaardingen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,458 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelbuurt Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelbuurt Noord in Vlaardingen?

Een huis kopen in Vogelbuurt Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt Noord in Vlaardingen.

In de buurt Vogelbuurt Noord in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,021 mensen per vierkante kilometer en 1,280 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vogelbuurt Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.