De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vogelbuurt Zuid is € 3,409/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt Zuid
7.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelbuurt Zuid is
30%
De woningwaardes in Vogelbuurt Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vogelbuurt Zuid.

Als bezitter van een huis in Vogelbuurt Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,409 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlaardingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,458 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelbuurt Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vogelbuurt Zuid in Vlaardingen?

Een huis kopen in Vogelbuurt Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt Zuid in Vlaardingen.

In de wijk Vogelbuurt Zuid in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,099 bewoners per vierkante kilometer en 1,395 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelbuurt Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.