De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kern Oost-Souburg West is € 2,587/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kern Oost-Souburg West
8.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Kern Oost-Souburg West is
24%
De prijzen van woningen in Kern Oost-Souburg West zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kern Oost-Souburg West.

Als woningbezitter in Kern Oost-Souburg West zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,587 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Oost-Souburg West het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Vlissingen. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kern Oost-Souburg West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kern Oost-Souburg West in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Kern Oost-Souburg West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Oost-Souburg West in Oost-Souburg.

In de buurt Kern Oost-Souburg West in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,245 mensen per vierkante kilometer en 1,025 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kern Oost-Souburg West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.