De gemiddelde vierkantemeterprijs in Molenweg e.o. is € 2,565/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Molenweg e.o.
8.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Molenweg e.o. is
25%
De woningprijzen in Molenweg e.o. zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Molenweg e.o..

Als je investeert in een huis in Molenweg e.o. zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,565 per vierkante meter. Hiermee doet Molenweg e.o. het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vlissingen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,016 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Molenweg e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Molenweg e.o. in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Molenweg e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Molenweg e.o. in Oost-Souburg.

In de wijk Molenweg e.o. in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,864 mensen per vierkante kilometer en 810 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Molenweg e.o. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.