De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kern Oost-Souburg Oost is € 2,868/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kern Oost-Souburg Oost
6.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kern Oost-Souburg Oost is
27%
De woningwaardes in Kern Oost-Souburg Oost zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kern Oost-Souburg Oost.

Als je een huis koopt in Kern Oost-Souburg Oost zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,868 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Oost-Souburg Oost het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlissingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kern Oost-Souburg Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kern Oost-Souburg Oost in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Kern Oost-Souburg Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Oost-Souburg Oost in Oost-Souburg.

In de wijk Kern Oost-Souburg Oost in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,665 inwoners per vierkante kilometer en 880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kern Oost-Souburg Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.