De gemiddelde prijs per vierkante meter in Souburg-Noord is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Souburg-Noord is
30%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Souburg-Noord.

Als je woningbezitter wordt in Souburg-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Souburg-Noord het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlissingen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,016 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Souburg-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Souburg-Noord in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Souburg-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Souburg-Noord in Oost-Souburg.

In de buurt Souburg-Noord in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 775 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Souburg-Noord zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 30% tussen de 25 tot 45 jaar en 3% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.