De lokale huizenmarkt in Posterenk.

Als je woningbezitter wordt in Posterenk zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,523 per vierkante meter. Hiermee doet Posterenk het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Voorst. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Posterenk gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Posterenk in Wilp?

Een huis kopen in Posterenk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Posterenk in Wilp.

In de buurt Posterenk in Wilp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,205 bewoners per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Posterenk zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.