De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen op de Wilpse Klei.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen op de Wilpse Klei zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen op de Wilpse Klei het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Voorst. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen op de Wilpse Klei achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen op de Wilpse Klei in Wilp?

Een huis kopen in Verspreide huizen op de Wilpse Klei is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen op de Wilpse Klei in Wilp.

In de wijk Verspreide huizen op de Wilpse Klei in Wilp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13 inwoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen op de Wilpse Klei zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.