De lokale woningmarkt in Wilp-Achterhoek.

Als je investeert in een huis in Wilp-Achterhoek zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wilp-Achterhoek het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Voorst. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wilp-Achterhoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Wilp-Achterhoek in Wilp?

Een huis kopen in Wilp-Achterhoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wilp-Achterhoek in Wilp.

In de wijk Wilp-Achterhoek in Wilp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,332 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wilp-Achterhoek zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.