De lokale huizenprijzen in Wilp.

Met een woning in Wilp zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 30.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,837 per vierkante meter. Hiermee doet Wilp het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Voorst. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wilp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Wilp in Wilp?

Een huis kopen in Wilp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wilp in Wilp.

In de buurt Wilp in Wilp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,853 inwoners per vierkante kilometer en 400 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Wilp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.