De lokale woningmarkt in Minnertsga Zuid.

Als je investeert in een huis in Minnertsga Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,413 per vierkante meter. Hiermee doet Minnertsga Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Waadhoeke. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,444 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Minnertsga Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Minnertsga Zuid in Minnertsga?

Een huis kopen in Minnertsga Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Minnertsga Zuid in Minnertsga.

In de wijk Minnertsga Zuid in Minnertsga is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,648 mensen per vierkante kilometer en 440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Minnertsga Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Minnertsga on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.