De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kerkehout is € 4,272/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kerkehout
2.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kerkehout is
24%
De woningprijzen in Kerkehout zijn het afgelopen jaar verminderd met
-11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kerkehout.

Als je een huis koopt in Kerkehout zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,272 per vierkante meter. Hiermee doet Kerkehout het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Wassenaar. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kerkehout achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kerkehout in Wassenaar?

Een huis kopen in Kerkehout is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kerkehout in Wassenaar.

In de wijk Kerkehout in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,580 inwoners per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kerkehout zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.