De lokale huizenmarkt in Oud-Wassenaar.

Als bezitter van een huis in Oud-Wassenaar zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,744 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Wassenaar het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wassenaar. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Wassenaar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Oud-Wassenaar in Wassenaar?

Een huis kopen in Oud-Wassenaar is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Wassenaar in Wassenaar.

In de wijk Oud-Wassenaar in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 538 bewoners per vierkante kilometer en 325 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Wassenaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.