De gemiddelde vierkantemeterprijs in Graswinkel is € 3,129/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Graswinkel
4.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Graswinkel is
23%
De woningprijzen in Graswinkel zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Graswinkel.

Als je een huis koopt in Graswinkel zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,129 per vierkante meter. Hiermee doet Graswinkel het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Weert. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Graswinkel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Graswinkel in Weert?

Een huis kopen in Graswinkel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Graswinkel in Weert.

In de wijk Graswinkel in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,818 inwoners per vierkante kilometer en 1,085 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Graswinkel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 405 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.