De gemiddelde vierkantemeterprijs in Laar buitengebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Laar buitengebied is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Laar buitengebied.

Als je investeert in een huis in Laar buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Laar buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Weert. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Laar buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Laar buitengebied in Weert?

Een huis kopen in Laar buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Laar buitengebied in Weert.

In de wijk Laar buitengebied in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 120 mensen per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Laar buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.