De gemiddelde prijs per vierkante meter in Swartbroek buitengebied is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Swartbroek buitengebied
-6.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Swartbroek buitengebied is
19%
De woningwaardes in Swartbroek buitengebied zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Swartbroek buitengebied.

Als woningbezitter in Swartbroek buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Swartbroek buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Weert. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Swartbroek buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Swartbroek buitengebied in Weert?

Een huis kopen in Swartbroek buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Swartbroek buitengebied in Weert.

In de buurt Swartbroek buitengebied in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 44 mensen per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Swartbroek buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.