De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tungelroy buitengebied is € 2,616/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Tungelroy buitengebied
6.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tungelroy buitengebied is
20%
De woningwaardes in Tungelroy buitengebied zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tungelroy buitengebied.

Als je investeert in een huis in Tungelroy buitengebied zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,616 per vierkante meter. Hiermee doet Tungelroy buitengebied het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Weert. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tungelroy buitengebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tungelroy buitengebied in Weert?

Een huis kopen in Tungelroy buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tungelroy buitengebied in Weert.

In de wijk Tungelroy buitengebied in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 36 mensen per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Tungelroy buitengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.