De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tungelroy is € 2,946/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tungelroy
3.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tungelroy is
21%
De prijzen van huizen in Tungelroy zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tungelroy.

Als je investeert in een huis in Tungelroy zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,946 per vierkante meter. Hiermee doet Tungelroy het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Weert. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tungelroy gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tungelroy in Weert?

Een huis kopen in Tungelroy is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tungelroy in Weert.

In de wijk Tungelroy in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,667 mensen per vierkante kilometer en 335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tungelroy zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.