De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoogeland West is € 5,078/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoogeland West
6.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hoogeland West is
42%
De woningwaardes in Hoogeland West zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hoogeland West.

Als woningbezitter in Hoogeland West zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,078 per vierkante meter. Hiermee doet Hoogeland West het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Westland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoogeland West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoogeland West in Naaldwijk?

Een huis kopen in Hoogeland West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoogeland West in Naaldwijk.

In de buurt Hoogeland West in Naaldwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,634 mensen per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hoogeland West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 29% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naaldwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.