De gemiddelde vierkantemeterprijs in centrumgebied 's-Gravenzande is € 4,527/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in centrumgebied 's-Gravenzande
1.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in centrumgebied 's-Gravenzande is
29%
De woningwaardes in centrumgebied 's-Gravenzande zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
23.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in centrumgebied 's-Gravenzande.

Als je een huis koopt in centrumgebied 's-Gravenzande zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 23.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,527 per vierkante meter. Hiermee doet centrumgebied 's-Gravenzande het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Westland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt centrumgebied 's-Gravenzande voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in centrumgebied 's-Gravenzande in 's-Gravenzande?

Een huis kopen in centrumgebied 's-Gravenzande is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in centrumgebied 's-Gravenzande in 's-Gravenzande.

In de wijk centrumgebied 's-Gravenzande in 's-Gravenzande is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,444 inwoners per vierkante kilometer en 930 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in centrumgebied 's-Gravenzande zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenzande on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.