De gemiddelde vierkantemeterprijs in Industrieterrein De Kooy is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Industrieterrein De Kooy is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Industrieterrein De Kooy.

Als je investeert in een huis in Industrieterrein De Kooy zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein De Kooy het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Woensdrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,128 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Industrieterrein De Kooy achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Industrieterrein De Kooy in Hoogerheide?

Een huis kopen in Industrieterrein De Kooy is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein De Kooy in Hoogerheide.

In de wijk Industrieterrein De Kooy in Hoogerheide is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 93 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Industrieterrein De Kooy zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogerheide on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.