De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Hoogerheide is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Hoogerheide
0.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Hoogerheide is
22%
De huizenprijzen in Verspreide huizen Hoogerheide zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Hoogerheide.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Hoogerheide zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Hoogerheide het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Woensdrecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Hoogerheide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Hoogerheide in Hoogerheide?

Een huis kopen in Verspreide huizen Hoogerheide is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Hoogerheide in Hoogerheide.

In de buurt Verspreide huizen Hoogerheide in Hoogerheide is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 19 bewoners per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Hoogerheide zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogerheide on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.