De gemiddelde vierkantemeterprijs in Eiland is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Eiland
4.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Eiland is
22%
De prijzen van huizen in Eiland zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Eiland.

Als bezitter van een huis in Eiland zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Eiland het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Woensdrecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Eiland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Eiland in Huijbergen?

Een huis kopen in Eiland is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eiland in Huijbergen.

In de wijk Eiland in Huijbergen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 575 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Eiland zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huijbergen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.