De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is
26%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Woensdrecht. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen in Huijbergen?

Een huis kopen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen in Huijbergen.

In de wijk Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen in Huijbergen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huijbergen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.