De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Woensdrecht is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Verspreide huizen Woensdrecht is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Woensdrecht.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen Woensdrecht zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Woensdrecht het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woensdrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,128 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Woensdrecht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Woensdrecht in Woensdrecht?

Een huis kopen in Verspreide huizen Woensdrecht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Woensdrecht in Woensdrecht.

In de wijk Verspreide huizen Woensdrecht in Woensdrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9 mensen per vierkante kilometer en 40 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Woensdrecht zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woensdrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.