De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Rilland is € 2,431/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Rilland
3.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Rilland is
18%
De prijzen van huizen in Verspreide huizen Rilland zijn het afgelopen jaar verminderd met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Rilland.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen Rilland zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,431 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Rilland het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Reimerswaal. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,978 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Rilland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Rilland in Rilland?

Een huis kopen in Verspreide huizen Rilland is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Rilland in Rilland.

In de wijk Verspreide huizen Rilland in Rilland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Rilland zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rilland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.