De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Wormerland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk in Spijkerboor?

Een huis kopen in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk in Spijkerboor.

In de buurt Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk in Spijkerboor is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 46 mensen per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Kanaal- en Oudelandsdijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Spijkerboor on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.