De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bedrijventerrein is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bedrijventerrein is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein.

Als woningbezitter in Bedrijventerrein zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Woudenberg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,062 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bedrijventerrein achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bedrijventerrein in Woudenberg?

Een huis kopen in Bedrijventerrein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein in Woudenberg.

In de buurt Bedrijventerrein in Woudenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 162 mensen per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woudenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.