De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nico Bergsteijn is € 4,025/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nico Bergsteijn
2.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nico Bergsteijn is
23%
De woningwaardes in Nico Bergsteijn zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nico Bergsteijn.

Als bezitter van een huis in Nico Bergsteijn zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,025 per vierkante meter. Hiermee doet Nico Bergsteijn het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woudenberg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,062 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nico Bergsteijn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nico Bergsteijn in Woudenberg?

Een huis kopen in Nico Bergsteijn is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nico Bergsteijn in Woudenberg.

In de wijk Nico Bergsteijn in Woudenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,241 bewoners per vierkante kilometer en 950 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nico Bergsteijn zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woudenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.