De gemiddelde prijs per vierkante meter in Snuiverbuurt is € 4,048/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Snuiverbuurt
5.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Snuiverbuurt is
26%
De woningprijzen in Snuiverbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Snuiverbuurt.

Met een woning in Snuiverbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,048 per vierkante meter. Hiermee doet Snuiverbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zaanstad. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,303 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Snuiverbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Snuiverbuurt in Krommenie?

Een huis kopen in Snuiverbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Snuiverbuurt in Krommenie.

In de buurt Snuiverbuurt in Krommenie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,938 inwoners per vierkante kilometer en 1,180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Snuiverbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Krommenie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.