De gemiddelde prijs per vierkante meter in Burgemeestersbuurt is € 4,050/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Burgemeestersbuurt
6.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Burgemeestersbuurt is
30%
De woningprijzen in Burgemeestersbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Burgemeestersbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Burgemeestersbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,050 per vierkante meter. Hiermee doet Burgemeestersbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zaanstad. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Burgemeestersbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Burgemeestersbuurt in Zaandam?

Een huis kopen in Burgemeestersbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Burgemeestersbuurt in Zaandam.

In de buurt Burgemeestersbuurt in Zaandam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,386 bewoners per vierkante kilometer en 3,330 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Burgemeestersbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,080 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.