De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dijnselburg is € 4,685/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Dijnselburg
0.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Dijnselburg is
24%
De waarde van huizen in Dijnselburg zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dijnselburg.

Als je investeert in een huis in Dijnselburg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,685 per vierkante meter. Hiermee doet Dijnselburg het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zeist. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dijnselburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dijnselburg in Zeist?

Een huis kopen in Dijnselburg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dijnselburg in Zeist.

In de wijk Dijnselburg in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,911 mensen per vierkante kilometer en 1,345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dijnselburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 520 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.