De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nijenheim is € 3,676/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nijenheim
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nijenheim is
25%
De woningprijzen in Nijenheim zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nijenheim.

Als je een huis koopt in Nijenheim zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,676 per vierkante meter. Hiermee doet Nijenheim het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zeist. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nijenheim voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nijenheim in Zeist?

Een huis kopen in Nijenheim is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nijenheim in Zeist.

In de wijk Nijenheim in Zeist is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,690 inwoners per vierkante kilometer en 1,080 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nijenheim zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.