De lokale woningmarkt in De Horst.

Als woningbezitter in De Horst zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,747 per vierkante meter. Hiermee doet De Horst het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zevenaar. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Horst voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in De Horst in Zevenaar?

Een huis kopen in De Horst is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Horst in Zevenaar.

In de buurt De Horst in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,941 mensen per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Horst zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.