De lokale huizenprijzen in Methen.

Als je een huis koopt in Methen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,042 per vierkante meter. Hiermee doet Methen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zevenaar. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Methen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Methen in Zevenaar?

Een huis kopen in Methen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Methen in Zevenaar.

In de wijk Methen in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,249 inwoners per vierkante kilometer en 1,375 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Methen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 435 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.