De gemiddelde vierkantemeterprijs in Stegeslag is € 2,810/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Stegeslag
9.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Stegeslag is
30%
De waarde van huizen in Stegeslag zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stegeslag.

Als bezitter van een huis in Stegeslag zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,810 per vierkante meter. Hiermee doet Stegeslag het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zevenaar. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,049 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Stegeslag voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Stegeslag in Zevenaar?

Een huis kopen in Stegeslag is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stegeslag in Zevenaar.

In de wijk Stegeslag in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,062 bewoners per vierkante kilometer en 1,365 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Stegeslag zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.