De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dorp is € 4,155/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Dorp
5.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Dorp is
27%
De prijzen van woningen in Dorp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dorp.

Als woningbezitter in Dorp zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,155 per vierkante meter. Hiermee doet Dorp het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zoetermeer. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,745 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dorp in Zoetermeer?

Een huis kopen in Dorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorp in Zoetermeer.

In de buurt Dorp in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,950 mensen per vierkante kilometer en 2,485 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 690 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.