De gemiddelde vierkantemeterprijs in Noordhove-West is € 3,455/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noordhove-West
4.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Noordhove-West is
24%
De waarde van huizen in Noordhove-West zijn het afgelopen jaar gedaald met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Noordhove-West.

Als je investeert in een huis in Noordhove-West zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,455 per vierkante meter. Hiermee doet Noordhove-West het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zoetermeer. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Noordhove-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Noordhove-West in Zoetermeer?

Een huis kopen in Noordhove-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noordhove-West in Zoetermeer.

In de wijk Noordhove-West in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,716 mensen per vierkante kilometer en 1,435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Noordhove-West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 520 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.