De lokale woningmarkt in Zuidplas Dalen.

Als woningbezitter in Zuidplas Dalen zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,861 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidplas Dalen het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zuidplas. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuidplas Dalen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Zuidplas Dalen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Een huis kopen in Zuidplas Dalen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidplas Dalen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de buurt Zuidplas Dalen in Nieuwerkerk aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,339 mensen per vierkante kilometer en 990 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuidplas Dalen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwerkerk aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.