De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud Verlaat is € 6,467/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Oud Verlaat
-6.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Oud Verlaat is
25%
De woningprijzen in Oud Verlaat zijn het afgelopen jaar toegenomen met
32.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oud Verlaat.

Als woningbezitter in Oud Verlaat zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 32.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,467 per vierkante meter. Hiermee doet Oud Verlaat het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zuidplas. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud Verlaat voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud Verlaat in Zevenhuizen?

Een huis kopen in Oud Verlaat is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud Verlaat in Zevenhuizen.

In de buurt Oud Verlaat in Zevenhuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 470 mensen per vierkante kilometer en 145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Oud Verlaat zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenhuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.